امروز : دوشنبه, 08 بهمن 1403

سهم زنان در مجلس باید بیشتر از تعدادكنونی باشد / نیازی به حضور افرادی با تفكرات فمینیستی درمجلس نیست

عضو سه دوره شورای شهر بجنورد گفت: زنان حدود 50 درصد از افراد جامعه را تشکیل می دهند و بخش زیادی از تصمیماتی که در مجلس گرفته می شود مرتبط با حوزه خانواده و زنان است بنابراین لازم است که سهم زنان در مجلس بیشتر از این تعدادی که هست، باشد.

 اعظم السادات افشین فر، رئیس شورای شهر بجنورد اظهارکرد:  قطعا تصمیماتی در مجلس گرفته می شود که حضور بیشتر بانوان در مجلس می تواند منعکس کننده نظرات جامعه بانوان باشد.

افشین فر تصریح کرد: همانطور که آقایانی که در مجلس حضور دارند دارای توانمندی های متنوعی هستند باید خانم ها هم دارای این توانمندی ها باشند چون در حوزه های قانون گذاری و نظارت نیاز به تخصص ها مختلفی در مجلس هست بنابراین خانم های که می خواهند وارد مجلس شوند باید درحوزه های مختلف متخصص باشند.

وی گفت: برای کسانی که می خواهند وارد گود انتخابات شوند شایستگی حرف اول را می زند چرا که فرد شایسته دارای تعهد، تخصص و تجربه است و این از جنسیت مهم تر است .

رئیس شورای شهر بجنورد اضافه کرد: معتقدم زنان کشور ما این شایستگی را دارند که بتواند کرسی های بیشتری از مجلس را از آن خود کنند .

افشین فر در خصوص مطرح شدن سهمیه 30 درصدی زنان از لیست های انتخاباتی ادامه داد: این مهم نیست که درصد حضور بانوان در مجلس پایین تر یا بالا تر از درصد ذکر شده باشد بلکه همانطور که گفتم کرسی های مجلس باید به اشخاصی اختصاص داده شود که شایسته هستند چه می خواهد زن باشد یا مرد.

 وی گفت: برای اینکه خانم های شایسته ی بیشتری درمجلس حاضر شوند باید دولت با یک اقدام فرهنگی نقش موثری را ایفا کند و این کار فرهنگی می تواند به صورت معرفی زنان توانمند در عرصه ی شهر، استان و حتی کشور باشند تا بتوانند به اثبات برسانند که زن ها هم می توانند وکالت مردم را به عهده بگیرند چرا که زن های ما در حوزه های کارآفرینی موفق عمل کردند.

عضو سه دوره شورای شهر بجنورد اظهارکرد: بزرگترین مشکل راهیابی بانوان به مجلس کم بودن قدرت رقابت خانم ها نسبت به آقایان است چرا که خانم ها در عرصه ی اجتماع در جایگاه های مدیریتی و سمت های  دولتی کمتر دیده می شوند ولی آقایانی که معمولا برای کاندیداتوری شرکت می کنند در یکی از سمت های مدیریتی حضور داشته اند و مردم بر اساس آن سمتی که فرد داشته قضاوت می کنند و بر اساس کارنامه و رزومه مدیریتی شان رای می دهند.

وی در رابطه با تلاش برخی برای تغییر چهره مردانه مجلس به چهره زنانه گفت: این ها تفکرات فمینیستی  است که برخی دنبال می کنند اما وقتی معیار عمل، اسلام باشد افراد به دامن فمنیست نخواهند افتاد چراکه اعتقاد من این است که زنانی می توانند موفق باشند که مومن و مسلمان باشند.

عضو شورای فرهنگ عمومی بجنورد اضافه کرد: اگر قرار باشد افکار فمنیستی در مجلس حاکم باشد مهم نیست که مرد یا زن باشد چرا که تفکرات فمنیستی بر اساس تاکیدات تعدادی مرد دفاع شد که من موافق ورود این افراد به مجلس نیستم چراکه افکار کسانی که ادعای فمنیستی دارند به نفع زنان و خانواده نخواهد بود.

وی تصریح کرد: اگر این افکار منافع زن و خانواده را تامین می کرد وضعیت حقوق زنان در دنیای غرب باید خیلی بهتر از این که هست، می بود.

افشین فر خاطرنشان کرد: فرزندان بی پدر، زنان سرپرست خانوار، دختران مجردی که امکان ازدواج را از دست داده اند همگی نتایج افکار فمنیستی است که در غرب روز به روز در حال افزایش است بنابراین کشورما به این افکار هیچ احتیاجی ندارد.

    File engine/modules/prostats.php not found.
طراحی، اجرا و پشتیبانی: سفارش دات نت