لزوم توجه به كنارگذر شمالی برای جلوگیری از ركود بازار
در دیدار اعضای شورای اسلامی شهر با مدیرکل صنعت، معدن و تجارت، رئیس شورای اسلامی شهر بجنورد، ضمن تبریک روز صنعت و معدن، گفت: نمود فعالیت ها و همکاری های این سازمان با شورا و شهرداری، در بازار شهر بجنورد، قابل مشاهده است.
رضا فیروزه بیان داشت: حیطه گسترده وظایف سازمان صنعت، معدن و تجارت، سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و شهرداری به گونه ای است که اگر این مجموعه ها در کنار یکدیگر قرار گیرند، می توانند در راستای رونق شهر بجنورد و استان خراسان شمالی، بسیار مؤثر واقع شوند.
وی افزود: استان ما از ظرفیت هم مرز بودن با کشور ترکمنستان نتوانسته استفاده کرده و از نظر اقتصادی بهره مند شود.
رئیس شورای اسلامی شهر بجنورد ضمن اشاره به گلایه بازاریان نسبت به احداث کنارگذر شمالی و عدم ورود مسافران به داخل شهر، تأکید کرد: بایستی برای کنارگذر شمالی شهر بجنورد تدابیری اندیشیده شده تا با تعریف کاربری های خدمات، رفاهی و تجاری در حوالی کنارگذر، ضمن ارائه خدمات به مسافران، از لطمه خوردن به بازار بجنورد نیز جلوگیری شود.
شادمهر، عضو شورای اسلامی شهر بجنورد گفت: در خصوص جذب سرمایه گذاران، می توان با فعال کردن هیأت سرمایه گذاری، از ظرفیت های بخش خصوصی برای توسعه استان استفاده کرد.
وی افزود: با توجه به مرز مشترک شهرستان بجنورد با کشور ترکمنستان، چنانچه بتوان بجنورد را به عنوان منطقه ویژه اقتصادی تعریف کرد، منابع درآمدی خوبی برای شهر به وجود می آید.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر بجنورد بیان داشت: اجاره واحدهای تجاری در شهر بجنورد، بسیار بالاست و به نظر می رسد این امر بر افزایش و تفاوت قیمت ها در یک کالای واحد، تأثیر گذاشته و نارضایتی شهروندان را به دنبال دارد.
اعظم السادات افشین فر با بیان این که آب نبات بجنورد، سوغاتی مشهور و منحصر به فرد است، گفت: ایجاد محل های عرضه این محصول در ورودی های شهر بجنورد، ضروری به نظر می رسد.
شهردار بجنورد در این دیدار خاطر نشان کرد: سازمان صنعت، معدن و تجارت در مورد سنگ شکن ها و صدور مجوز معدن، با شهرداری تعاملات بسیار خوبی داشته که جای تقدیر دارد.
روح اله براتیان گفت: در خصوص سد معبر واحد های صنفی، امیدواریم با همکاری این سازمان، ضمن بهبود منظر شهری، حقوق شهروندی نیز رعایت شود.
مدیرکل صنعت، معدت و تجارت ضمن تشکر از حضور اعضای شورای اسلامی شهر، بیان داشت: در حوزه واحدهای تولیدی و صنعتی، با توجه به رکود، وضعیت خوبی نداریم و تنها 68 درصد ظرفیت صنایع فلزی، 54 درصد صنایع غیر فلزی و 72 درصد صنایع معدنی فعال هستند.
یحیی نیکدل اذعان داشت: در سال های اخیر حدود 900 پروانه کسب باطل شده است که رقم بسیار بالایی است که اگر گران فروشی وجود داشت، این تعداد پروانه باطل نمی شد.
وی با اشاره به انسجام درون بازار و ارتباط بازار با مردم، گفت: بایستی با برنامه ریزی های هدفمند و مشترک، از این پتانسیل استفاده کرد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت در خصوص گرانی اجاره بها و قیمت املاک تجاری، خاطر نشان کرد: تا زمانی که واحدهای تجاری در مرکز شهر متمرکز شده اند، نمی توان انتظار داشت این تعداد واحدهای محدود، جوابگوی تقاضای بازار باشند. این یعنی عرضه از تقاضا کمتر بوده و خود به خود باعث افزایش اجاره بها و قیمت املاک تجاری می شود.
وی افزود: استان خراسان شمالی، استانی تولید کننده نیست. بنابراین قیمت کالاها در استان های دیگر تعیین می شود. همچنین تولیدکنندگان ناچارند برای جلوگیری از ضرر و زیان، سود زیادی برای توزیع کنندگان قائل شده که این باعث تفاوت قیمت یک کالا می شود.
نحوه اقدام مشترک سازمان صنعت، معدن و تجارت با شورا و شهرداری در مورد سد معبر، ساماندهی شرکت های پخش و توزیع کالا، ساماندهی کشتارگاه، بازارچه های سوغات و ... از دیگر مواردی بود که مدیرکل صنعت، معدن و تجارت به آن ها اشاره کرد.
نیکدل از اقدامات شهرداری بجنورد در خصوص زیباسازی منظر شهری که با حمایت شورای اسلامی شهر بجنورد، انجام شده، تقدیر و تشکر کرد.
برای ارسال نظر، باید در سایت عضو شوید.