در پی اعتراض شهروندان بجنوردی به صدور قبضها؛ ممیزی املاک درکمیسیون پیگیری حقوقی شورای شهر بجنوردرسیدگی می شود
رئیس شورای شهر بجنورد گفت: باتوجه به اینکه صدور قبضهای ممیزی املاک سبب اعتراض مردم شده، این موضوع در کمیسیونهای نظارت و پیگیری حقوقی شورای شهر مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
به گزارش خبرنگار مهر، حسین پیلتن بعدازظهر شنبه در جلسه علنی شورای اسلامی شهر بجنورد با اشاره به اینکه اعتراضات مردم در خصوص قبوض نوسازی سبب مراجعات روزانه شمار زیادی از شهروندان به شورا شده است، خواستار توضیحاتی از سوی نماینده مجری طرح ممیزی در شهر بجنورد شد.
پیلتن بابیان اینکه به لحاظ مدیریتی، طرح ممیزی املاک، بهصورت پخته انجام نگرفته است، ایراداتی ازجمله متبحر نبودن نیروی انسانی طرح، در نظر گرفتن بنای غیرمفید در محاسبات، منظور کردن مبلغ دوباره برای فیشهایی که سالهای گذشته پرداختشده و غیره را ازجمله اشکالات طرح ممیزی املاک برشمرد که سبب ایجاد گلایه در مردم شده است.
وی با اشاره به اینکه عوارض نوسازی که در اصل بهعنوان قانون نوسازی و عمران شهری مطرح میشود، منبع درآمدی برای شهرداری بهمنظور انجام برنامههای عمران و اصلاح شهر است، گفت: قرار بود از این محل ۲۰ میلیارد تومان برای شهرداری کسب درآمد شود، اما با این روند اجرای طرح، نهتنها خواست شورا محقق نشده، بلکه سبب ایجاد اعتراضات زیادی از سوی مردم نیز شده است.
رئیس شورای شهر بجنورد با تأکید بر اینکه مبالغ قبضهای صادره به مردم شوک وارد کرده است، عنوان کرد: باید تغییر کاربریها نهایی و کارشناسی انجام میشد و در مرحله بعد، صدور قبض انجام میگرفت، درحالیکه عدم رعایت این موارد و بروز اشتباهات فاحش در این قبضها، شورا را با چالش مواجه و اعضای آن را نیز درگیر کرده است.
علیاکبر هاتفی، عضو شورای اسلامی شهر بجنورد نیز با اشاره به مبلغ قراردادی که با شرکت مجری طرح ممیزی املاک بستهشده، گفت: به شرکت پول دادهشده است تا مغایرتها گرفته شود درحالیکه شرکت مذکور در این خصوص اقدامی انجام نداده است و گزارش این شرکت به درد ما نمیخورد.
اعظم السادات افشین فر، عضو دیگر شورای اسلامی شهر بجنورد افشین فر نسبت به عملکرد طرح ممیزی اظهار گلایه کرد و گفت: هدف از اجرای این طرح، احصاء اضافه بنا و تغییر کاربریها بود تا با ارسال موارد تخلف به کمیسیون ماده ۱۰۰، نسبت به دریافت جریمه اقدام کنیم و به این طریق منبع درآمد برای شهرداری احیا شود.
به گزارش خبرنگار مهر، این جلسه که با حضور تعدادی از ناظران شهرداری در طرح ممیزی املاک، شهردار منطقه مهر بجنورد و نیز نمایندگانی از شرکت مجری طرح ممیزی املاک بجنورد انجام گرفت، این موضوع برای بررسی عملکرد شرکت مجری طرح ممیزی نسبت به آنچه در قرارداد ذکرشده است، به کمیسیون نظارت و پیگیری حقوقی و نیز کمیسیون عمران شورا، ارجاع شد.
سه خانه محله در بجنورد احداث میشود
رئیس شورای اسلامی شهر بجنورد از احداث سه خانه محله در بجنورد خبر داد و گفت: یکی از این خانه محلهها در محل باغ مطهری این شهرستان و با ۸۵۰ میلیون تومان اعتبار جانمایی شده است.
پیلتن اظهار داشت: بر اساس سیاستگذاری وزارت راه و شهرسازی، باید برای شهرهای با جمعیت بالای ۲۰۰ هزار نفر، سه خانه محله ساخته شود.
وی افزود: این خانه محلهها با کاربری مختلف ازجمله فرهنگی، تفریحی، سرگرمی و غیره بهمنظور طرح بهسازی و توانمندسازی سکونتگاههای غیررسمی که از سوی وزارت راه و شهرسازی تهیهشده، ساخته میشود.
وی عنوان کرد: به این منظور شهرداری بجنورد باید با همکاری راه و شهرسازی، سه خانه محله بسازد که مکان یکی از این خانه محلهها در محل باغ مطهری این شهرستان با زیربنای ۶۰۰ مترمربع، جانمایی شده است.
پیلتن بیان کرد: طبق تفاهمنامه انجامشده با اداره کل راه و شهرسازی استان، ۶۵۰ میلیون تومان را این اداره کل متعهد شده و ۲۰۰ میلیون تومان را شهرداری کمک میکند که بهمحض تکمیل نقشه، از آبان ماه سال جاری، اقدامات اجرایی کار انجام میشود.
وی با اشاره به اینکه این خانه محله تا نیمه اول سال آینده به بهرهبرداری میرسد، افزود: زمین دوخانه محله دیگر نیز باید از سوی شهرداری بجنورد شناسایی و مراحل آن نیز انجام شود.
باغ تالارهای بدون مجوز پلمب میشود
عضو شورای اسلامی شهر بجنورد با اشاره به اینکه در خصوص باغ تالارها دغدغههای زیادی وجود دارد، عنوان کرد: برای تعیین تکلیف این باغ تالارها، به لحاظ اینکه مردم از مدتها قبل این مکانها را رزرو کرده بودند، هر بار از سوی صاحبان آن، شورا و شهرداری در منگنه قرار میگرفت.
محمدحسن شادمهر افزود: اما اکنون و با توجه بهقرار گرفتن در ماههای محرم و صفر، بهترین فرصت است تا تصمیم قانونی برای باغ تالارهای بدون مجوز گرفته و قانون در این خصوص اجرایی شود.
شهردار منطقه مهر بجنورد نیز در این جلسه از فعالیت ۲۴ باغ تالار در این منطقه خبر داد و گفت: برای باغ تالارهای غیررسمی که از شهرداری مجوز ندارند، پرونده تشکیل و به کمیسیون ماده ۱۰۰ ارجاع دادهشده است.
محسن هادی زاده افزود: تمامی باغ تالارهایی که بدون مجوز از شهرداری فعالیت میکنند، طی روزهای آینده تعیین تکلیف خواهند شد.
اختصاص ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار برای احداث روز بازار
شهردار منطقه مهر بجنورد، بودجه عمرانی برای ساخت روز بازار بجنورد را ۲۰۰ میلیون تومان اعلام کرد و گفت: از این مبلغ، ۹۴ میلیون تومان به منظور جدولگذاری اختصاص یافته است.
هادی زاده افزود: ۵۱۰ غرفه برای این روز بازار در نظر گرفتهشده است و ۱۰۶ میلیون تومان نیز برای احداث نمازخانه، سرویس بهداشتی، نگهبانی، پارکینگ و... هزینه میشود.
شهردار منطقه مهر بجنورد همچنین از طلب هفت میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومانی این شهرداری از ادارات خبر داد و بودجه عمرانی سال جاری را نیز هفت میلیارد و ۴۶۰ میلیون تومان اعلام کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، در این جلسه، شهردار منطقه مهر بجنورد به ارائه گزارش عملکرد ۶ ماهه نخست امسال پرداخت و زیرسازی و بازگشایی برخی خیابانها، جدولگذاری و آسفالتریزی در مناطق حاشیه، برنامههای عمرانی و احداث و تجهیز پارکهای حاشیه شهر و غیره از قبیل این مواردی بود که از سوی هادی زاده برای اعضای شورا مطرح شد.
رفع محرومیت در حاشیه شهر، مستلزم افزایش بودجه است
عضو شورای اسلامی شهر بجنورد بیان کرد: خدماترسانی به حاشیه شهر و رفع محرومیت از این منطقه، نیازمند افزایش بودجه شهرداری این منطقه است.
علیرضا باغچقی با تأکید بر اینکه باید برای منطقه مهر اعتبارات ویژه در نظر بگیریم، عنوان کرد: بهمنظور توسعه همگون شهر، رسیدگی به این مناطق از اهمیت بالایی برخوردار است و به همین جهت باید برای منطقه مهر، اعتبارات بیشتری نسبت به سایر مناطق اختصاص یابد.
عضو دیگر شورای شهر نیز عنوان کرد: اگر خدماترسانی به منطقه محروم مهر فقط در آسفالت خلاصه شود، شهرداری به رسالت خود عملنکرده است.
هاتفی تأکید کرد: رنگ محرومیت با لکههای سیاه آسفالت زدوده نمیشود، بلکه باید به این مناطق رسیدگی شود و بر جنبههای فرهنگی، زیباسازی، فضای سبز و پارک و غیره بیشتر توجه شود.
وی خواستار نماسازی در ورودی و خروجی شهر شد و احداث خانه محلهها را برای بهرهمندی بیشتر مردم از فضاهای فرهنگی و سرگرمی، مفید برشمرد
برای ارسال نظر، باید در سایت عضو شوید.