امروز : دوشنبه, 11 خرداد 1405

دیدار ریاست و اعضای شورای اسلامی شهر بجنورد با معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان

دیدار ریاست و اعضای شورای اسلامی شهر بجنورد با معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان

دیدار جمشید عین بیگی رئیس شورای اسلامی شهر بجنورد بهمراه اعضای شورای اسلامی شهر بجنورد با مهندس علوی مقدم معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان شمالی در محل دفتر معاونت امور هماهنگی عمرانی استانداری خراسان شمالی برگزار گردید.

در این دیدار عین بیگی رئیس شورای اسلامی شهر بجنورد گزارشی از عملکرد شورای اسلامی شهر بجنورد و مشکلات موجود در حوزه مدیریت شهری را ارائه کردند که در ادامه اعضای شورای اسلامی شهر بجنورد نیز نکاتی را نیز طرح و خواستار پیگیری از طریق استانداری شدند

مهندس علوی مقدم در این دیدار از تخصیص حدود پنج هزار میلیارد ریال به شهرداری‌های خراسان شمالی خبر داد و گفت: حدود پنج هزار میلیارد ریال اعتبار در سال ۱۴۰۴ به حساب شهرداری‌های استان واریز شده است که این اعتبارات به منظور تسریع در پروژه‌های عمرانی و بهبود وضعیت شهری اختصاص یافته است و بر اهمیت پیگیری جدی تخصیص اعتبارات و استفاده بهینه از آن‌ها تأکید کرد به درستی در راستای توسعه و بهبود زیرساخت‌های شهری مورد استفاده قرار گیرد.

وی همچنین به موضوعات دیگری نظیر طرح جامع شهری بجنورد، طرح امام زاده سید عباس(ع)، و ضرورت جذب پیمانکار برای کارخانه کمپوست اشاره کرد و بر تسریع در اجرای این طرح‌ها تأکید کرد.

    کلیه حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به شورای شهر بجنورد می باشد.

طراحی، اجرا و پشتیبانی: سفارش دات نت