امروز : دوشنبه, 03 دی 1403

هفتاد و دومین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر بجنورد برگزارشد

 هفتاد و دومین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر بجنورد برگزارشد

  هفتاد و دومین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر بجنورد با حضور مهندس علی اربابی نایب رئیس شورای اسلامی شهر ، اعضای شورای اسلامی شهر ، دکتر جواد حمیدی راوری شهردار بجنورد و اصحاب رسانه در محل سالن جلسات شورای اسلامی شهر بجنورد برگزار گردید.

 

 نایب رئیس شورای اسلامی شهر بجنورد ضمن خیر مقدم و یاد و خاطره شهداء و امام راحل مناسبتهای هفته  و  روز معلولین را گرامی داشت و گفت : در ساختار مدیریت شهری مناسب سازی شهر برای زیست آسان کهنسالان و معلولین یک اصل و سیاست ثابت است و امیدواریم در تمامی مبانی شهری این نگاه حاکم باشد.

 وی همچنین از زحمات و خدمات شهرداری در مدیریت حوادث اخیر در ناآرامی های شهر گفت: همکاران شهرداری در کمترین زمان ممکن بعد از اتمام حادثه در محل حضور داشته و شهر را به وضعیت قبل برگرداندند .

 مهندس موسوی درنطق پیش از دستور این جلسه موضوع تاب آوری و زیست پذیری شهر را مطرح کرد و گفت:  توجه به ارتقای توان اقتصادی شهرنیز نباید مغفول بماند و در بازگشایی 32 متری نباید نگاه ما صرفا ترافیکی باشد بلکه مباحثی از جمله ایجاد خط اقتصاد نیز مطرح شود.

 وی افزود: دربحث ایمنی و پدافند غیرعامل نیز شهرداری سرفصل اقداماتی که اجرا کرده یا در دستور کار دارد را در جلسات آتی ارائه کنند.

 دکترحمیدی شهردار بجنورد بعد ازارائه گزارش و  نمایش کلیپی از خدمات یک هفته گذشته ، به روز آتش نشان و هفت مهر اشاره کردو گفت : جشن روز آتش نشان بعد از سه سال وقفه با استقبال خوب همکاران آتش نشانی و با حضور مدیران شهری برگزار شد که خاطره خوشی را رقم زد.

 وی همچنین به تلاش مضاعف همکاران شهرداری درمدیریت بحران حوادث اخیر اشاره کرده و گفت: درکمتر از سه ساعت شهر را به وضعیت اولیه برگرداندیم که در حفظ آرامش و وضعیت امنیت شهری خیلی مهم بود.

 دکترحمیدی در بخش دیگری از سخنانش شروع فعالیتهای بازگشایی معابر در محله جوادیه (بلوار شهیدان امامی فر ) را خط اصلی توافقات املاک توصیف کرد وگفت : درنظرد اریم بحث مشارکت مالکین برای بازگشایی را تا پایان سال دنبال کنیم و از محل بودجه آینده نسبت به بازگشایی معبر و آسفالت مسیر اقدام نماییم که طبیعتا نتایج مثبتی را متوجه شهر و توسعه شهری می کند.

 شهردار بجنورد در خصوص موضوع  بررسی چالشهای کمیسیون ماده صد با اعلام اینکه رقم بودجه از جذب منابع مالی کمیسیون ماده صد 160 میلیارد تومان پیش بینی شده است اما تاکنون فقط 6 الی 7 میلیارد تومان جذب شده که از سویی می توان به قانون پذیری در کنترل و جلوگیری از تخلفات تعبیر کرد و ازسوی دیگر تاثیرآن در درآمد زایی شهرداری را نمی توان انکار کرد.

 وی همچنین لازمه اجرای  تخفیفات را  درکل سال موثردانست و گفت: محدود کردن تخفیفات به یک فصل از سال عملا برتوان اقتصادی شهرداری در سایر فصول تاثیر می گذارد.

خانم اعظم السادات افشین فر عضو شورای اسلامی شهر در اینباره گفت: نگاه ما در کمیسیون ماده صد باید بازدارنده باشدو شهرداری در جذب درآمد متکی به آن نباشد و از محل درآمد های پایدار جذب درآمد کند.

 دلیریان عضو شورای اسلامی شهر نیز گفت : نگاه حمایتی به امر ساخت وساز می تواند به مولفه صدور پروانه که بخش اعظمی از درآمدهای شهرداری وابسته به آن است ؛ موثرباشد.

 وی درپاسخ به گفته های عضو شورای اسلامی شهر گفت: این وظیفه شورای اسلامی شهر است که در مقابل بازدارندگی کمیسیون صد ، راهکارهای تدوین جذب درآمدها را برای شهرداری تعریف کند و دراختیار شهرداری بگذارد.

 مهندس اربابی نیز در این خصوص بیان داشت : تخفیفات باید متمرکز بر مشوق هایی باشد که مولفه های زیباسازی و نما کاری را نیز مد نظر قرار داده باشند.

 وی افزود : در امر ساخت وساز نیز هنوز موضوع تراکم به نتیجه اجرایی نرسیده که باید با هم افزایی برای آن راهکار اجرایی اندیشید.

 در ادامه نسبت به قرائت نامه های رسیده ، کمیسیون های تخصصی و کمیسیون توافقات شهرداری اقدام شد که پس از بحث و تبادل نظر مواردی مصوب و صورتجلسه گردید که می توان به موضوعات درخواست اختصاص فضای فیزیکی به جهاد دانشگاهی در فرهنگسرای شهروند ، بررسی چالشهای کمیسیون ماده صد ، ابلاغ سیاست های شورای امنیت و سلامت و درخواست شورای عالی استانها در خصوص اصلاح بند ب ماده 39 قانون مالیات بر ارزش افزوده و لایحه تبصره 4ماده 80 به مجلس شورای اسلامی اشاره کرد.

 شایان ذکر است هفتاده و دومین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر بجنورد بصورت علنی و در غیاب جمشید عین بیگی رئیس شورای اسلامی شهر که در مرخصی بودند توسط مهندس علی اربابی نایب رئیس شورای اسلامی شهر برگزار گردید.

    File engine/modules/prostats.php not found.
طراحی، اجرا و پشتیبانی: سفارش دات نت