جلسه گروه بجنورد شناسی با موضوع فیلم و عکس برگزار شد
جلسه گروه بجنورد شناسی با موضوع فیلم و عکس برگزار شد.
جلسه گروه بجنورد شناسی مرکز آموزش و پژوهش های شورای اسلامی شهر بجنورد با حضور مهندس سید محسن موسوی ریاست مرکز ، اعضای کار گروه و میهمانان دعوت شده به جلسه با موضوع فیلم و عکس ماندگار در محل سالن جلسات شورای اسلامی شهر بجنورد برگزار شد.
جلسه با معرفی اجمالی خواستگاه جلسه توسط مهندس موسوی ریاست محترم مرکز آموزش و پژوهش شورای اسلامی شهر بجنورد آغاز و دبیر جلسه جناب آقای رضوانی، در غالب ،طرح مشارکت و گفتگوی شهروندان و مدعوین حاضر در جلسه ادامه یافت.
حیدری فعال رسانه و نماینده شبکه اترک پیشنهاد ساخت ویدیو های ۲۰-۳۰ ثانیه ای موضوعی به میزان صد ساعت را برای دیدن شدن در بستر رسانه ارایه نمودند.
رییس مرکز نیز طرح ایشان قابل حمایت و در قالب تارنمای مرکز قابل عرضه دانستند. فیلم اسناد شهر بجنورد نیز ساخته و بایگانی شود و حضور در نمایشگاه های ملی و بینالمللی هم با حمایت مرکز در راستای شناساندن بجنورد امکان پذیر است.
شریعت منش نماینده دفتر نمایندگی وزارت خارجه در استان نیز نمونه هایی از محصولات مدون نفیس را ارایه نمودند تا الگویی باشد برای تهیه موارد مشابه.
خانم افشین فر عضو شورای اسلامی شهر نیز در ادامه ضمن تشکر از بانیان جلسه، حفظ مستندات تاریخی شهر را دغدغه خود دانستند و ثبت روال تغییرات کالبدی و اجتماعی شهر را بعنوان ثبت دوره های مختلف برای سده ها و نسلهای دیگر مورد تاکید قرار دادند.
ایشان تهیه آلبوم های شهری گزیده تصاویر و حفظ ابنیه کهن و ثبت تصاویر آنها و حفظ بافت قدیمی را در باقیماندن میراث فرهنگی بجنورد بسیار موثر معرفی کردند.
طراحی سربرگ مرکز آموزش و پژوهش و اصلاح و بومی سازی نشانههای تاکسی های شهری نیز بعنوان یک اقدام قابل تصویب در شهر بجنورد توسط آقای مهندس موسوی طرح شد.
پرورش اسب اصیل ترکمن، گیاهان دارویی، فرش ابریشم دو رو و محصولاتی چون سمنو درق که ثبت شده را در کنار فرآوردههای دامی و کشاورزی و غذاهای سنتی عشایری و روستایی، در خیابان غذا، نیز از سوی خانم راشدی نماینده سازمان جهاد کشاورزی بعنوان نقاط قوت معرفی متمایز شهر بجنورد مطرح نمودند.
میانجی از جامعه عکاسان نیز تاکید کردند نیاز است جلسات مداوم باشد و از ظرفیت عکاسان عنوان دار استان بیشتر استفاده شود. اعضای شورای شهر حاضر نیز برای حمایت برای ایجاد بستر فیزیکی و مکان اعلام آمادگی کردند.
عباس رستگار از عکاسان فعال در عرصه های ملی و بینالمللی در حوزه گردشگری و چشم انداز شهری و طبیعی نیز ممنوعیت های عکاسی در حریم خصوصی خانه های قدیمی را بسیار سخت دانستند و همکاری ادارات دولتی را نیز بسیار ضعیف اعلام کردند.
نمایشگاه چشم انداز را نیز در کنار جشنواره در موضوعات مختلف پیشنهاد کردند و تأکید بر حضور داوران نامدار و جوایز جشنواره داشتند.
دعوت از عکاسان را نیز بعنوان یکی از اصلی ترین عوامل هدایت کنند در طرح های سازمان فضا و منظر شهری عنوان کردند.
زارعی مدیر هنری و سینمایی اداره کل حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس با اشاره به تکمیل فاز اول باغ موزه دفاع مقدس، بابا امان و بش قارداش را بعنوان یکی از کانون های گردشگری و عکاسی برای شناساندن بجنورد طرح نمودند.
سرکارخانم فرخنده نماینده اداره کل بهزیستی استان، برخی موسسات تحت اجرای توانیابان استان را بعنوان یکی از منابع محصولات معرفی بجنورد چه در قالب ارایه محصولات چه در ارایه سفارشات بجنورد شناسی معرفی نمودند.
همچنین المان های ورودی و خروجی شهر را کمرنگ دانستند و استفاده از ظرفیت مسافران را در محدوده استقرار اداره کل بهزیستی برای حمایت از توانمندی های توانیابان بجنورد عرضه نمودند.
مهندس موسوی تفاهم نامه همکاری مشترک بین اداره کل بهزیستی استان و مرکز آموزش و پژوهش شورای اسلامی شهر را یکی از زمینه توسعه و تسهیل همکاری دانستند.
هشتاد و شش بناب تاریخی در شهر بجنورد شناسایی شده که خانم غلامی مقدم عدم امکان ورود را محدوده خصوصی را از موانع را اعلام کردند.
موضوع تا یه شفاهی مورد تاکید آقای معصومی و خانم غلامی بود.
در انتهای دکتر عفیف قایم مقام مرکز در خصوص موضوع جلسه آینده با محوریت گیاهان دارویی و آقای کریمی نماینده پارک علم و فناوری نیز در انتهای جلسه به ارایه نکاتی در تسهیل موضوع پرداختند.
پایان جلسه با ایرادات خانم افشین فر عضو شورای اسلامی شهر و آقای مهندس موسوی ریاست محترم مرکز آموزش و پژوهش پایان یافت.
- 409
- 0
برای ارسال نظر، باید در سایت عضو شوید.