صفحه نخست / [full-link]کمیسیون خدمات و زيست شهري دوره چهارم[/full-link]

کمیسیون خدمات و زيست شهري دوره چهارم

رئيس كميسيون خدمات و زيست شهري: عليرضا باغچقي
نايب رئيس كميسيون خدمات و زيست شهري: جمشید گریوانی

 

اعضاي كميسيون خدمات و زيست شهري:
اعظم السادات افشین فر
حسین پیلتن
علي اكبر هاتفي
سيد جلیل کشمیری
سیده صبری سیدی

 

 

صورتجلسه شماره 1 روز سه شنبه مورخه 2/7/92کمیسیون خدمات و زیست شهری

 

پیرو دعوتنامه پیامکی از اعضای محترم کمیسیون خدمات و زیست شهری و معاونت محترم خدمات شهری شهرداری توسط رئیس کمیسیون آقای علیرضا باغچقی جلسه کمیسیون ساعت 15/16 روز سه شنبه مورخه 2/7/92 در محل سالن شورا تشکیل گردید.

در ابتدا رئیس کمیسیون ضمن خوش آمدگویی به حاضرین در جلسه پیرامون حوزه رسیدگی به امور خدمات شهری و طرحها و برنامه های آینده توضیحات مبسوطی ارائه نمودند در ادامه از آقای رستمی معاونت محترم خدمات شهری شهرداری درخواست گردید با توجه به ارائه چارت سازمانی به حاضرین در خصوص اوامر تحت امر حوزه و کارآیی آنها گزارشی ارائه نماید در ادامه آقای رستمی گزارشی از حوزه کاری خود را به شرح ذیل ارائه نمودند .

-حوزه معاونت خدمات شهری دارای چهار سازمان تابعه و پنج واحد اداری می باشد.

-مدیریت پسماند ،آرامستانهای شهرداری ،آتش نشانی،سازمان پارکها و فضای سبز و پنج واحد اداری بشرح احکام و اجرائیات ،اداره امور شهری ،تاسیسات و حفظ و نگهداری ،متکدیان اداره ماشین آلات.

-حوزه اجرائیات دارای دو دستگاه نیسان با 8 نفر، پرسنل مامور انتظامی وجود ندارد.

-سازمان آرامستان دارای 4 دستگاه آمبولانس یخچال دار

-25 نفر متکدی که 18 نفر آقا و 7 نفر خانم هستند.

-گورستان پارک جاوید دارای محوطه سازی و غسالخانه

-آتش نشانی دارای چهار ایستگاه و احداث ایستگاه در گلستان شهر هم در حال بنا می باشد.

-ستادهای موجود –ستاد استقبال از بهار-سفرهای تابستانی –ستاد زیبا سازی-ستاد مهر-ستادعملیات زمستانی-ستاد بحران و حوادث

-مدیریت پسماند 18 خودروی سبک و سنگین

-زباله برداری در دو شیفت شب و صبح

-کارگران فضای سبز طبق آمار مورخه 30/6/92 جمع کل نیروها308 نفر که 28 نفر سازمانی و 252 نفر شرکتی هستند

-اعتبارات حوزه خدمات شهر 000/000/400/27 تومان

در ادامه آقای نقیب پیرامون ارتباط حوزه خدمات شهری با تمامی اقشار و کار پیوسته و دائمی آنها را برشمرد و کار مزبور را سنگین و خدمات را 24 ساعته اعلام داشتند و با عنوان انتقال زباله ها از تپه های باباموسی را کار بزرگی بر شمردند و خاک رس بجنورد را عامل کثیفی شهر و عدم سرویس دهی و کنترل آنها را عامل دیگر ماندن زباله در بعضی مناطق دانستنددر مورد فضای سبز نیز عدم درآمدزایی و هزینه کرد بالای آنها را عنوان و در مورد سد معبر،شغلهای مزاحم و دیگر موارد مرتبط با حوزه سخنان مبسوطی بیان کردند.در ادامه با اظهار نظر آقای رضا فیروزه و آقای وکیلی پیرامون معضل سد معبر و وجود تبعیض در جمع آوری آنها پیشنهاداتی ارائه و در نهایت بعد از جمع بندی مقرر گردید دبیر بند 20 ماده55 در خصوص حوزه عملکرد ماده قانونی توضیحات لازم را به رئیس کمیسیون ارائه و در مورد چگونگی ساماندهی سد معابر لایحه ای از طرف شهرداری به شورای اسلامی شهر ارائه تا تصمیم گیری بعدی صورت پذیرد

 

 

صورتجلسه شماره 2 روز سه شنبه مورخه 9/7/92کمیسیون خدمات و زیست شهری

 

پیرو دعوتنامه ارسالی آقای علیرضا باغچقی رئیس کمیسیون خدمات و زیست شهری که بصورت پیامک با شماره 2.ک خ .ز برای اعضای کمیسیون و آقای مهندس بابائی مدیرعامل محترم پسماند ارسال گردید جلسه کمیسیون ساعت 17:15 با ذکر تلاوتی چند از کلام ا... مجید که توسط رئیس کمیسیون قرائت شد تشگیل گردید .

 

در ابتدا رئیس کمیسیون پیرامون مسائل زیست محیطی ، نحوه زباله برداری درنقاط مختلف کشور و جهان و پیامدهای ناشی از آلودگی زباله و در خصوص کارخانه بازیافت و چگونگی جانمایی و مشکلات زباله برداری نیز سخنانی ایراد نموده آنگاه آقای بابائی مدیر عامل پسماند در خصوص شکل گیری و نحوه کار کارخانه و مشکلات ناشی از قدر السهم شهرداری شیروان و آشخانه و اسفراین و بیشترین آنها بجنورد به میزان 51% گزارش مبسوطی برای حاضرین در جلسه ارائه نمودند در ادامه هر یک از حاضرین در جلسه پیرامون چگونگی راه اندازی کارخانه ، طرح جدید نصب و راه اندازی کارخانه جدید کمپوست که بصورت مکش مورد استفاده قرار خواهد گرفت نحوه زباله برداری بخش خصوصی و دیگر مشکلات نظرات خود را اعلام و تصمیماتی به شرح ذیل اتخاذ گردید :

1- مقرر گردید با عنایت به گستردگی مشکلات مدیریت پسماند بعد از انتخاب شهرداران شهرهایی که در کارخانه قدرالسهم دارند و هم اکنون در حمل زباله و مشکلات کارخانه مشارکت نمی نمایند جلسه ای مستقل و چگونگی ادامه کار مورد بررسی و رسیدگی قرار گیرد .

 

2-مقرر گردید تا اتمام قرارداد شرکت پیراسته جویان سپیده که تا مورخه 1/8/92 اعلام گردیده شهرداری نسبت به آگهی مناقصه برای سومین بار اقدام نماید و اگر شخصیتهای حقوقی و شرکتها در مناقصه شرکت نکردند آن وقت با روشن شدن وضعیت مدیریت پسماند مراتب بصورت ترک تشریفات به بخش خصوصی واگذار گردد .

 

3-مقرر گردید شهرداری در کوتاهترین زمان ممکن مبلغ هفت میلیون تومان بابت مشاوره طرح کارخانه کمپوست که فقط برای شهرداری بجنورد جانمایی خواهد کرد به مدیریت پسماند پرداخت نماید .

 

4-مقرر گردید با عنایت به اینکه شهرداری بجنورد نسبت به پرداخت مطالبات سازمان پسماند اقدام ننموده و حقوق پرسنل سازمان چندین ماه پرداخت نگردیده مساعدت نموده نسبت به پرداخت مطالبات اقدام نماید .

 

5-مقرر گردید شورای اسلامی شهرو شهرداری بجنورد در خصوص 51% سهم شهرداری بجنوردطی رایزنیهای انجام گرفته با استاندار محترم اقدام لازم را در جهت تعیین تکلیف کارخانه بازیافت و سازمان بعمل آورند .

 

 

صورتجلسه شماره3 روز سه شنبه مورخه 23/7/92کمیسیون خدمات و زیست شهری


پیرو دعوتنامه شماره 3.ک.خ،ز مورخه 21/7/92 رئیس کمیسیون خدمات و زیست شهری جلسه کمیسیون ساعت 17:15 روز سه شنبه مورخه 23/7/92 در محل سالن شورا تشکیل گردید .

در ابتدا رئیس کمیسیون پیرامون مسائل زیست محیطی و تقارن آن با دعای عرفه سخنان مبسوطی ایراد و مسائل مرتبط با آب منطقه ای خراسان را بر شمردند که بعد از توضیحات آقای علی میرزائی معاون طرح و توسعه و عضو هیئت مدیره و آقای یاسر زاهدی مدیر مهندسی رودخانه ها و سوالات اعضای کمیسیون در نهایت تصمیماتی بشرح ذیل اتخاذ گردید .

 

1- مقرر گردید کمیته ای دائمی با حضور آب منطقه ای خراسان شمالی ، شورای اسلامی شهر بجنورد ،
جهاد کشاورزی ، ستاد حوادث غیر مترقبه ، محیط زیست و شهرداری تشکیل تا نسبت به ساماندهی طرح ، برنامه ها ، ارائه راهکارها اقدام نمایند .

 

2-مقرر گردید آب منطقه ای خراسان شمالی در کوتاهترین زمان ممکن نسبت به کف سازی کانال مسیر واقع در پشت فرودگاه اقدام نماید . در ادامه جلسه آقای مهدی نوری مدیر آبفا شهر بجنورد پیرامون توزیع آب شیرین دره در مناطق مختلف شهری و استفاده از چاههای ارکان و مشکلات فراروی آن ،سخنان مبسوطی ایراد و تعامل بین آبفا و شهرداری را لازم دانستند .

و در ادامه بحث استعلام سکونتگاههای غیر رسمی را از شهرداری در مورد واگذاری انشعاب آب متذکر شدند که بعد از بحث پیرامون موضوع مقرر گردید آب و فاضلاب طی درخواستی از شورای اسلامی شهر برای تعیین تکلیف واگذاری انشعاب به حواشی اقدام بعمل آورد .

 

جلسه ساعت 19:30 پایان پذیرفت و چون ادامه مباحث باقی ماند مقرر گردید جلسه بعدی روز پنج شنبه مورخه 25/7/92 ساعت 12 ظهر در محل سالن شورا تشکیل گردد.

 


صورتجلسه شماره4 روز پنج شنبه مورخه25/7/92کمیسیون خدمات و زیست شهری

 

پیرو دعوتنامه شماره 3.ک.خ.ز مورخه 21/7/92 در ادامه جلسه مورخه 23/7/92 کمیسیون خدمات و زیست شهری جلسه کمیسیون ساعت 12 ظهر روز پنج شنبه مورخه 25/7/92 با حضور تعدادی از اعضای کمیسیون و مدعوین تشکیل گردید در ابتدا رئیس جلسه آقای باغچقی پیرامون علت عدم پرداخت حقوق کارگران فضای سبز و چگونگی کسب درآمد توسط شهرداری برای پرداخت معوقات کارگران سخنان مبسوطی ایراد آنگاه آقای نقیب سرپرست محترم شهرداری بجنورد و آقای رستمی معاونت محترم خدمات شهری و آقای مهماندوست مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز در مورد عدم پرداخت حقوق کارگران سخنانی ایراد که بعد از جمع بندی نهایی مقرر گردید شهرداری پیگیری لازم را در جهت وصول بدهیهای ادارات را انجام و به هر طریق ممکن در جهت منابع در آمد پایدار طرح و برنامه ارائه نماید .


صورتجلسه شماره 5 روزسه شنبه مورخه7/8/92کمیسیون خدمات و زیست شهری براساس دعوتنامه پیامکی از اعضای محترم کمیسیون خدمات و زیست شهری و مدعوین ، آقای صابری مدیرعامل سازمان آرامستان و سرکار خانم صفرنیا معاونت اداری و مالی سازمان ، آقای رستمی معاونت خدمات شهری ، آقای کشمیری معاونت محترم فنی و عمرانی شهرداری بجنورد جلسه کمیسیون ساعت 17:30 با تلاوت چند از کلام ا... مجید آغاز گردید .

در ابتدا آقای باغچقی ضمن خوش آمدگویی خدمت حاضرین در جلسه اهداف کمیسیون را در ارتباط با نشست با مسئولین سازمانهای تابعه شهرداری ، مرتبط با کمیسیون بیان و سپس از مدعوین درخواست نمودند پیرامون وضعیت موجود سازمان آرامستان گزارش مبسوطی ارائه نمایند که در ادامه بعد از سخنان معاونت محترم خدمات شهری ، مدیر عامل سازمان ، معاونت فنی و عمرانی شهرداری بجنورد و اعضای کمیسیون پیرامون وضعیت موجود سازمان آرامستان در نهایت تصمیماتی به شرح ذیل اتخاذ گردید .

1-مقرر گردید شهرداری براساس درخواست سازمان آرامستان در جهت حل مشکلات فراروی مراتب خواسته را بصورت لایحه تقدیم شورا تا تصمیمات مقتضی اتخاذ گردد.

2-مقرر گردید سازمان بهمراه معاونت فنی و عمرانی شهرداری ؛ در جهت پیاده نمودن معابر نقشه فعلی گورستان پارک جاوید امثال قطعه مشاهیر، موزه و دیگر تاسیسات پیش بینی شده در قطعات مشخص و پیگیری لازم را در جهت ساخت اماکن از جمله فضاهای سبز ، آب نما ها و دیگر موارد را به انجام رسانیده و شورای اسلامی شهر آمادگی خود را در جهت هر چه سریعتر به شهر رسیدن پروژه ها اعلام داشت .

3-مقرر گردید سازمان در جهت واگذاری امورات مربوط به حمل و نقل ، حفظ و نگهداری گورستان و دیگر موارد به بخش خصوصی اقدام نماید .

4-مقرر گردید شهرداری پیگیری لازم را در جهت وصول 10% از فروش قبور در معصوم زاده با توجه به رای کمیسیون ماده 77 را انجام دهد .

5-مقرر گردید در جهت تامین امنیت تاسیسات و آرامگاههای خانوادگی شهرداری و سازمان هر چه سریعتر در چند فاز متوالی نسبت به حصار کشی محدوده گورستان پارک جاوید اقدام نمایند. بدیهی است مورد فوق از اولویتهای موجود در محل خواهد بود .

6- مقرر گردید سازمان در جهت نوسازی ناوگان حمل و نقل اموات پیگیری لازم را در جهت خرید دو دستگاه آمبولانس تجهیز شده به سردخانه را به انجام رسانیده شورزا نیز آمادگی خود را در جهت به شهر رسیدن خرید فوق اعلام میدارد .

7-مقرر گردید از آنجائیکه قریب 8 سال از ساخت مسجد گورستان میگذرد ساخت مسجدبه صورت نیمه کاره رها گردید لذا اعضای کمیسیون اصرار بر این داشتند که در اولین فرصت ساخت مسجد به اتمام و مورد بهره برداری شهروندان قرار گیرد ، شورا در صورت درخواست شهرداری برای اتمام پروژه آمادگی خود را برای تصویب درخواست معقول اعلام میدارد .

8- مقرر گردید در جهت تثبیت گورستان پارک جاوید پیگیریهای لازم در جهت اخذ سند مالکیت از سازمان راه و شهرسازی توسط شهرداری و سازمان انجام و نتیجه پیگیریها به اطلاع شورا برسد .

9- مقرر گردید در جهت جلوگیری از حمل اموات توسط ماشینهای شخصی ، از طریق شهرداری و سازمان جلسه ای با حضور فرماندهی پلیس راه ، دادستانی ، مدیران بیمارستانهایی که دارای سردخانه می باشند ، دانشکده علوم پزشکی ، پزشکی قانونی رئیس شورای اسلامی شهر بجنورد ، رئیس کمیسیون خدمات و زیست شهری ، در محل شهرداری با دعوت شهردار وقت بعمل و طرح موضوع گردد .

10-مقرر گردید در جهت تخفیف به اشخاصی که از تمکن مالی کمی برخوردار هستند سازمان طی درخواست از شورای اسلامی شهر تعییت تکلیف نماید و شهرداری نیز میزان اعتبارات اختصاصی به افراد بلاصاحب را اعلام و بعد از جمع آوری اموات افراد بلاصاحب هزینه های مربوطه توسط شهرداری به سازمان پرداخت گردد .

11- مقرر گردید سازمان در جهت نصب تلفن در گورستان با عنایت با مکاتبات گذشته سازمان و نصب کیوسک تلفن بی سیم دار رایگان در گورستان و حفاظت از آن اقدام لازم را مبذول نماید .

12-از آنجائیکه در گذشته پیگیریهای بسیاری در جهت گاز کشی گورستان انجام و بعلت نبود شبکه امکان گازرسانی مقدور نبوده لذا مقرر گردید شهرداری تمهیدات لازم را در جهت استفاده از سوخت گاز مایع و گازوئیل و نفت سفید را به انجام رساند .

13-مقرر گردید با عنایت به دعوتنامه های ارسالی که بصورت پیامک ارسال میگردد دستور جلسه نیز قید تا اعضاء با اطلاعات کافی و مدعوین با مستندات در جلسه حاضر شوند .


صورتجلسه شماره 6 مورخه5/9/92 کمیسیون خدمات و زیست شهری

پیرو دعوت بعمل آمده که بصورت پیامک برای اعضای کمیسیون خدمات و زیست شهری توسط رئیس کمیسیون آقای علیرضا باغچقی ارسال گردید جلسه کمیسیون ساعت 17:30 با ذکر صلوات حاضرین در جلسه تشکیل گردید .

در ابتدا آقای باغچقی ، با عرض سلام و ادب خدمت حاضرین بدون مقدمه وارد دستورجلسه و رسیدگی به نامه ها پرداختند که بعد از استماع سخنان حاضرین موارد بشرح ذیل اتخاذ گردید.

 

1- نامه شماره 52393/10/92 مورخه 4/9/92 شهرداری بجنورد در خصوص موارد مطرح شده توسط شرکت خدمات نظافتی پیراسته جویان سپیده طرح ، مقرر گردید از سوی معاونت خدمات شهری شهرداری نظارت جدی تری صورت پذیرد .

2- نامه شماره 37796/10/92 مورخه 30/6/92 شهرداری بجنورد در خصوص اعتراض اهالی و ساکنین محترم مردم معصوم زاده قرائت مقرر گردید موضوع از طریق کمیسیون بند 20 ماده 55 شهرداریها مورد بررسی و رسیدگی قرار گیرد .

3- نامه شماره 105 مورخه 25/7/92 شورای اسلامی روستای علی آباد مبنی بر آتش کشیدن زباله های باباموسی مطرح ، مقرر گردید از طریق معاونت خدمات شهری شهرداری حفاظت منطقه مورد بررسی و رسیدگی قرار گیرد .

4- نامه شماره 6825/71/92 مورخه 26/6/92 سرپرست مرکز بهداشت بجنورد در خصوص وضعیت بهداشتی پارک باباامان و پاسخگویی مدیرعامل فضای سبز مطرح ، مقرر گردید فضای سبز اقدامات لازم را در جهت خواسته های سرپرست مرکز بهداشت بجنورد بعمل آورد .

5- نامه شماره 7744/71/92 مورخه 4/8/92 سرپرست مرکز بهداشت در خصوص آموزشی همگانی در خصوص دفع غیر اصلی زباله مطرح مقرر گردید معاونت خدمات شهری جهت آموزشی شهروندان اقدامات لازم را بعمل آورد .

 

صورتجلسه شماره 7 مورخه11/9/92 کمیسیون خدمات و زیست شهری


براساس دعوت بعمل آمده توسط رئیس کمیسیون خدمات و زیست شهری آقای باغچقی که بصورت پیامک ارسال گردید جلسه کمیسیون ساعت 17:30 روز سه شنبه مورخه 19/9/92 با ذکر صلوات حاضرین تشکیل گردید .

در ابتدا رئیس کمیسیون ضمن خوش آمدگویی به حاضرین پیرامون دستور جلسه و موقعیت فعلی شهر نشینی و رشد ساختمانها بصورت عمود ایراد سخن و ضرورت وجود بام سبز را یادآور شدند که در ادامه معاونت خدمات شهری شهرداری ، محروم بودن ساکنین هر محله از پارک محله را یادآوری و محدودیت وجود زمین در مناطق پرتراکم را برای ایجاد فضای سبز یادآور ی و ضرورت ایجاد بام سبز را محق دانستند در ادامه آقای مهماندوست گزارشی از میزان فضای سبز موجود را در شهر ارائه و یادآور شدند مادامیکه زمین به اندازه کافی است و ما می توانیم در محلات برای مردم فضای سبز ایجاد نمائیم نیازی به بام سبز وجود ندارد .

در ادامه رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسان شمالی آقای رمضانی بابیان اینکه بام سبز در معماری ایرانی هم اکنون مفعول مانده ،شرایط موجود و وضعیت فرهنگی جامعه را تشریح نمودند و فرمودند زندگی آپارتمان نشینی هم اکنون در حال نهادینه شدن است ، ایجاد بام سبز می تواند آرامش دهنده برای همسایه ها باشد باید بام سبز بعنوان یک جهش و یک معماری ایرانی مورد توجه قرار گیرد . باید مردم آنرا نمای پنجم ساختمان قلمداد و با تشویقها مردم از این جهش استقبال نمایند که منابع موجود برای اینکار را 1- فضاهای حیاطها باید 50% درختکاری و فضای سبز ایجاد شود موضوع فوق باید حقوقی از شهر تلقی شود 2 تراسها باید احیا و فرهنگ سازی شود تا دوباره زنده شوند 3-حاشیه خیابانها ساماندهی شود 4- بام سبز و دیوار سبز نیاز است چراکه ساختمانها رشدعمودی پیدا کره اند ، هزینه هایی که به پروژه ساختمان تحمیل و فرهنگ نگهداری که به مردم تحمیل می شود آموزش داده شود ، بام هایی که استعداد این قضیه را دارند باید با تکنولوژی طوری طراحی شوند که ایجاد بام سبز در آن میسر شود گل و گیاهانی که با شرایط اقلیمی سازگر هستند باید مورد استفاده قرار گیرد . 5- نمای پنجم ساختمان که بام سبز است باید مورد توجه قرار گیرد .

در ادامه بعد از اظهار نظر های آقای باغچقی و آقای نقیب و آقای هاتفی و آقای وکیلی در نهایت موارد ذیل مد نظر قرار گرفت .

1- عدم تغییر کاربری های فضای سبز که هم اکنون سازمان نظام مهندسی دخالت مستقیم در آن دارد

2-باید الزامات ایجاد بام سبز در شهر نهادینه شود

3-برای قبول چنین طرحی باید فرهنگ سازی لازم انجام پذیرد

4-برای پیگیری پروژه فوق باید طی جلسات متعدد از نظریه متخصصین معمار و شهرسازی استفاده گردد .

5- اقلیم خاص هر محیط مورد توجه قرار گیرد .

6-باید به موضوع بعنوان نمای پنجم که بام سبز دیده میشود .

 

صورتجلسه شماره 8 مورخه26/9/92 کمیسیون خدمات و زیست شهری

براساس دعوت بعمل آمده توسط رئیس کمیسیون خدمات و زیست شهری آقای باغچقی که بصورت پیامک خدمت اعضاء و مدعوین ارسال گردید جلسه کمیسیون ساعت 17:40 روز سه شنبه مورخه 26/9/92 با ذکر صلوات حاضرین تشکیل گردید .

در ابتدا رئیس کمیسیون پیرامون دستور جلسه ایراد سخن و آنگاه در ادامه آقای خاکشور مسئول ستاد زیباسازی گزارشی از عملکرد ستاد زیباسازی در سال گذشته ارائه و در ادامه آقای رستمی نقطه نظرات خود را پیرامون اساس کار ستاد زیباسازی و انتقاد از عملکرد این ستاد بخاطر المانهای نصب شده در میادین عنوان و در ادامه آقای قلی زاده کارشناس هنری تصاویری از المانهای نصب شده در کشورهای مختلف و عدم وجود کانون هنرمندان در شهر بجنورد سخنرانی و در ادامه آقای مهندس نقیب در مورد نماهای ساختمانها که توسط مسکن و شهرسازی برای خیابانهای شهر تعریف شده و خواستار هماهنگی بیشتر فی مابین معاونت فنی و عمرانی و ستاد زیباسازی و معاونت حمل و نقل ترافیکی شدند که در ادامه بعد از سخنان سرکار خانم آدینه زاده و نقطه نظرات آقای باغچقی در نهایت مراتب بشرح ذیل مورد تصمیم واقع گردید .

1- مقرر گردید شهرداری کما فی السابق برای نصب المان در میادین و بلوارها طی فراخوانی از هنرمندان بمناسبتهای مختلف دعوت بعمل آورد .

2-پیشنهاد گردید در جهت استفاده بهینه از متخصصین هنر کانونی بنام هنرمندان تاسیس تا زیر مجموعه شهرداری در خصوص زیباسازی شهر برنامه ریزی لازم را ارائه و بر کار هنرمندانی که در فراخوان شرکت کرده اند نظارت نمایند .

1 فروردین 1397, 03:30
بازگشت