صفحه نخست / بلندمرتبه‌سازی در بجنورد مغفول مانده است

بلندمرتبه‌سازی در بجنورد مغفول مانده است

 

نایب رئیس شورای اسلامی بجنورد:

بلندمرتبه‌سازی در بجنورد مغفول مانده است.

 

نائب رئیس شورای اسلامی بجنورد با اشاره به ضرورت بلندمرتبه‌سازی در بجنورد گفت: اکنون این مهم در این شهر مغفول مانده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد، رضا فیروزه بعد از ظهر امروز در نشست با مدیران این شهرستان با بیان اینکه ما کوتاه‌ترین آپارتمان‌ها را در مقایسه با سایر مراکز استان‌ها داریم، اظهار کرد: توجه به بلندمرتبه سازی باعث جلوگیری از گستردگی شهر می‌شود.

وی با اشاره به اینکه مرکز خراسان شمالی با عقب‌ماندگی‌های توسعه مواجه است،‌ افزود: در بخش‌هایی سرمایه‌گذاری و خدمات‌رسانی اکنون با مشکلاتی در این شهر مواجه هستیم.

فیروزه تصریح کرد: وضعیت سرمایه‌گذاری در این شهر به گونه‌ای است که کمترین رغبت برای سرمایه‌گذاری مشهود بوده و خیلی از سرمایه گذاران ما در سایر شهرها چون مشهد، کیش و یا شمال سرمایه‌گذاری می‌کنند. وی تاکید کرد: باید به گونه‌ای در حوزه سرمایه‌گذاری عمل شود که باعث فرار سرمایه‌گذار نشود. نایب رئیس شورای اسلامی بجنورد به فرآیند انتخاب شهردار بجنورد هم اشاره کرد و گفت: اعضای شورای شهر طی سه ماه نشست‌های فشرده گزینه‌ای را انتخاب کردند که منجر به کسب رای اکثریت از سوی اعضا شد. وی تجربیات روح‌الله براتیان شهردار جدید بجنورد را برشمرد و گفت: از تمامی شهروندان و دستگاه‌ها انتظار می‌رود تا شهردار را در انجام مأموریت‌ها یاری کنند. فیروزه به مصوبه اخیر شورای اسلامی بجنورد برای بهره‌مندی خانوارهای ساکن در حواشی این شهر از خدمات را مورد اشاره قرار داد و افزود: ‌در این زمینه شهروندان نیز گلایه‌هایی داشته که بایستی شهرداری موانع موجود در اجرای مصوبات را برطرف کند. للگری یکی از مصوبات مهم چهارمین دوره شورای اسلامی بجنورد را پاسخ شهرداری به استعلام‌های مردم ساکن در حواشی این شهر برشمرد و گفت: بر اساس این مصوبه حواشی این شهر از امتیازات خدمات عمومی با پاسخ استعلام از سوی شهرداری بهره‌مند می‌شوند.

وی تاکید کرد: با اجرای این مصوبه تا حدود زیادی از مراجعات مردم به شهرداری و شورای شهر کاسته شده است. فیروزه گفت: طبق ‌یکی از بندهای این طرح پیشنهادی، املاک دارای سند رسمی که قبل از ورود به محدوده خدماتی ساخته شده و بر مبنای نقشه‌های هوایی گوگل مورد تأیید قرار گرفته‌اند بایستی برای ارائه خدمات از طرف شهرداری استعلام گرفته شود.

وی اظهار کرد: همچنین املاکی که بعد از ورود به محدوده به هر دلیل یک‌بار از طریق شهرداری پاسخگویی شده باشد و یک بار جواب استعلام گرفته باشند بایستی برای ارائه خدمات مجدد استعلام گرفته شود که در این مرحله عوارضات اخذ نمی‌شود.

به گزارش فارس ، افزون بر یک سوم از جمعیت 211 هزار نفری بجنورد در حواشی این شهر سکونت دارند و این تعداد در سطح 25 سکونتگاه غیر رسمی بجنورد ساکن هستند.

به گفته فیروزه املاکی که دارای یکی از خدمات آب، برق یا گاز باشند، شهرداری با وضع موجود مجدداً بایستی به آنها پاسخگویی نماید به شرط آنکه هیچ‌گونه تفکیکی در ملک صورت نگرفته باشد و یا اضافه بنا در ملک انجام نشده باشد که در این مرحله نیز عوارضات اخذ نمی‌شود.

این عضو شورای اسلامی بجنورد بیان داشت: این مهم در صورتی که ملک تفکیک شده باشد، رعایت حداقل ضوابط تفکیک قاعدتاً الزامی است.

وی گفت: در صورتی که ساختمان پس از ورود به محدوده خدماتی ساخته نشده باشد، علاوه بر عوارض ملکی، عوارض اعیان و رای کمیسیون ماده 100 نیز محاسبه و پاسخگویی شود.

نائب رئیس شورای اسلامی بجنورد خاطر نشان کرد: املاکی که پس از ورود به محدوده به هر دلیل تفکیک شده باشد، اخذ عوارض 147، قولنامه عادی و دیگر عوارض ذکر شده در دفترچه عوارضات برای پاسخگویی الزامی خواهد بود. انتهای پیام/63002/‌ش40

 

خبرگزاری فارس، 92/10/23

23 دی 1392, 10:01
بازگشت