رئیس شورای اسلامی شهر بجنورد مطرح کرد
ضرورت توسعه گردشگری مذهبی در بجنورد
رئیس شورای اسلامی شهر بجنورد با اشاره به قابلیتهای بالای این شهر برای توسعه گردشگری مذهبی، ایجاد ساز و کار و اطلاعرسانی مناسب برای این مهم را ضروری خواند.
مهدی محمدی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در بجنورد اظهار کرد: وجود آرامگاه امامزاده سید عباس بن موسی ابن جعفر (ع) برادر گرامی امام هشتم، امامزاده اسماعیل باباامان و همچنین سایر امامزادهها ظرفیت معنوی برای این شهرستان است از این رو میطلبد تا گردشگری مذهبی در بجنورد توسعه یابد.
سخنگوی شورای اسلامی بجنورد افزود: رسانههای استان برای اطلاعرسانی در این زمینه نقش مهمی را بر عهده دارند.
وی یکی از امامزادههایی که در مجموعه زیر نظر شهرداری قرار دارد را آرامگاه امامزاده سید اسماعیل در بوستان ملی باباامان عنوان کرد و گفت: بر اساس طرحی که اداره کل اوقاف و امور خیریه استان ارائه کرده، قرار است تا این امامزاده توسعه یابد.
رئیس شورای اسلامی شهر بجنورد همچنین با اشاره به پیشبینی طرحهایی چند در این بوستان ملی تصریح کرد: تغییراتی در فضای استخر و ایجاد فضاهای سبز جدید پیرامون استخر از جمله در کنار چشمه این بوستان در قالب این طرح به اجرا در میآید.
وی افزود: با اجرای این طرحها در این مجموعه توریستی، شهروندان و گردشگران چهره متفاوتی از بوستان ملی باباامان بجنورد را شاهد خواهند بود.
محمدی بیان داشت: قبل از سال جدید نیز، کف چند استخر این بوستان سیمان کاری شده و همچنین در اطراف برخی استخرها نردههای سازههای بتن چوب نصب شد.
به گفته رئیس شورای اسلامی شهر بجنورد، بوستان ملی باباامان به واسطه موقعیت جغرافیایی همه ساله پذیرای خیل گردشگران است، از این رو باید بسترها برای خدمات رسانی و رفاه مسافران در این بوستان فراهم شود.
به گزارش فارس، بوستان ملی باباامان که مدیریت آن زیر نظر شهرداری قرار داشته در کیلومتر 10 جادهٔ بجنورد - مشهد، یکی از قدیمیترین پارکهای گردشگری در ایران است.
این پارک دارای استخرهای متعدد و پارک جنگلی دارای 400 هزار اصله درخت از جمله چنار، زالزالک و اقاقیا است، همچنین این پارک دارای پوشش گیاهی به وسعت 250 هکتار میباشد.
پارک باباامان دارای پوشش گیاهی و درختان قطور چنار 400 ساله و چشمههایی است که در مرکز و اطراف باباامان میجوشند و بر زیبایی این پارک میافزایند.
چشمه این مجموعه تفریحی که از نوع آبهای معدنی محسوب میشود حدود 300 لیتر در ثانیه آبدهی دارد. این چشمه از چند نقطه درون تپهای میجوشد و به درون استخرهایی میریزد که با اختلاف سطح ساخته شده است.
انتهای پیام/63002/ط30/ث3001
خبرگزاری فارس، 93/3/3