امروز : سه شنبه, 04 اردیبهشت 1403

ساختار سنتی شهرداری بجنورد نیازمند تغییر است

 

شهردار بجنورد: ساختار سنتی شهرداری بجنورد نیازمند تغییر است

شهردار بجنورد با انتقاد از روند سنتی شهرداری و اداره این نهاد به روش دولتی گفت: ساختار سنتی شهرداری بجنورد برای انجام فعالیت های موفقیت آمیز، نیازمند تغییر است.

روح الله براتیان در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در بجنورد، اظهار کرد: ساختار کنونی شهرداری بجنورد سنتی با تفکر دولتی است که با وضعیت درآمدی کنونی این نهاد، نیازهای شهر و خدمات رسانی به مردم با مشکل مواجه شده است.

وی با اشاره به اینکه کارکنان شهرداری با تفکر دولتی در این نهاد خدمت می کنندافزود: این در حالی است که ریالی از اعتبارات دولتی به شهرداری تزریق نشده و این نهاد خود باید با ایجاد منابع درآمدی پایدار به فکر اداره شهر باشد.

شهردار بجنورد روند فعلی شهرداری را روش درآمد و هزینه ذکر کرد و خاطرنشان کرد: همکاران شهرداری با نگاه اقتصادی فعالیت خود را ادامه دهند و باید اصلاح اساسی در ساختارها و باورهای فعلی انجام گیرد.

براتیان تصریح کرد: شهرداری نهادی اجتماعی خدماتی است که حقوق و درآمد خود را از طریق مردم تامین می کند و باید در خدمات ارایه شده تمام تلاش خود را به کار گیرد.

وی گفت: با ساختار سنتی فعلی، سرمایه گذاری جذب نشده و در هشت سال گذشته موفقیتی در این زمینه حاصل نشده است.

شهردار بجنورد جذب چهار سرمایه گذار که دو طرح آن به نتیجه نرسیده و دو پروژه دیگر 15 الی 20 درصد پیشرفت داشته است را حاکی از عدم ایجاد فضای حمایتی و بستر سرمایه ای عنوان کرد و گفت: برنامه جدید شهرداری در چهار سال آینده، اصلاح دقیق ساختار شهرداری و ایجاد بخش مستقل سرمایه گذاری و فعالیت مجزای آن به عنوان شخصیت حقوقی است.

وی اظهار کرد: با این روند در اجرای پروژه ها یک مهندسی جدید ایجاد شده و در روند اجرای طرح ها، بازنگری جدی با نگاه اقتصادی حاکم می شود.

براتیان بیان کرد: اگر بخش خصوصی در اجرای پروژه های شهرداری توان لازم، سرعت بالا، هزینه مناسب و افزایش کیفیت را داشته باشد، پروژه های آینده شهرداری مرکز استان به بخش خصوصی واگذار می شود.

شهرداری بجنورد رتبه آخر کشور در بخش درآمدزایی

شهردار بجنورد در بخشی از سخنان خود گفت: با انتخاب بجنورد به عنوان مرکز استان، تشکیل 70 اداره کل به هسته مرکزی شهر و استقرار آنها در ساختمان های استیجاری سبب بسیاری از نابسامانی ها شد.

براتیان افزود: باید در زمان اعلام بجنورد به عنوان مرکز استان، به شهرداری این شهرستان برای مدیریت شهری اعتبارات ویژه ای اختصاص می یافت اما در هشت سال گذشته درآمد شهرداری از بخش عوارض های مردمی تامین می شود.

وی تصریح کرد: بجنورد نسبت به چند دهه گذشته توسعه مناسبی یافته اما منابع آن اضافه نشده و این عدم تناسب ضربه های زیادی را بدنه شهر وارد کرده است.

براتیان یادآور شد: اکنون شهرداری بجنورد، کمترین منابع و درآمد را در میان شهرداری های سایر مراکز استان های کشور دارد و باید حمایت ویژه ای شود تا شهرداری درخور شان مردم برنامه های خود را پیش ببرد.

شهرداربجنورد خاطرنشان کرد: بیشتر معابر بجنورد دچار مشکل است و در این زمینه شهرداری باید پاسخگوی این وضعیت باشد.

اولویت شهرداری، تغییر منظر شهری و زیباسازی

براتیان افزود: یکی از اولویت های مهم شهرداری تغییر منظر شهری و زیباسازی شهر به عنوان محیطی پر نشاط و درخور شان مرکز استان است.

وی اظهار کرد: در 6 ماهه نخست سال آینده برنامه زیباسازی مبلمان شهری و تغییر المان شهری در اولویت برنامه ها است.

وی با اشاره به اینکه توسعه فضای سبز از ضرورت های شهر بجنورد است، بیان کرد: افزایش کیفیت بهره وری در خدمات شهری با جمع آوری زباله و پسماند و غیره از دیگر برنامه های در اولویت این نهاد در سال جدید است.   انتهای پیام/ آ

خبرگزاري تسنيم، 92/10/8

    File engine/modules/prostats.php not found.
طراحی، اجرا و پشتیبانی: سفارش دات نت