امروز : پنج شنبه, 06 اردیبهشت 1403

واگذاری ۲۲ قطعه زمین شهرداری بجنورد به طلبكاران بابت تسویه دیون

شورای شهر بجنورد مصوب کرد:
واگذاری ۲۲ قطعه زمین شهرداری بجنورد به طلبکاران بابت تسویه دیون

شب گذشته شورای شهر بجنورد با پیشنهاد شهردار بجنورد در زمینه واگذاری 22 قطعه زمین شهرداری بجنورد به منظور تسویه دیون موافقت و آن را مصوب کردند.


به گزارش خبرنگار عصر اترک، حسین پیلتن، رئیس شورای شهر بجنورد در جلسه رسمی شورای شهر بجنورد اظهار کرد: شهردار بجنورد طی ارسال نامه ای به شورای شهر بجنورد اعلام کرده است که طی دو مرحله 29 قطعه زمین را بابت تسویه دیون شهرداری بجنورد به طلبکارانش به مزایده گذاشته بود که طی این دو مرحله فقط هفت قطعه زمین به فروش رسیدند.

پیلتن افزود: شهردار بجنورد در این نامه پیشنهاد داده است که این 22 قطعه زمین به فروش نرسیده با 10 درصد افزایش قیمت پایه بابت تسویه دیون به طلبکاران این شهرداری واگذار شوند.

کیوان دژهوت، شهردار بجنورد نیز در دفاع از این پیشنهاد خود عنوان کرد: برای انجام مزایده ها، معمولا کارشناسان قیمت های پایه کارشناسی شده بر روی اموالی که به مزایده گذاشته می شوند را تا حدودی پایین نرخ گذاری می کنند.

وی گفت: متاسفانه یک سنتی از گذشته متداول شده است و آن، این است که در هنگام برگزاری مزایده ها، عده ای با یکدیگر تبانی می کنند تا در مزایده ها شرکت نکنند تا قیمت های پایه کارشناسی شده برای انجام مزایده بشکنند.

دژهوت افزود: بنابراین واگذاری 22 قطعه زمین با 10 درصد افزایش قیمت پایه به طلبکاران شهرداری بجنورد را پیشنهاد داده ایم تا شورای شهر بجنورد در این باره اعلام نظر و تصمیم گیری کند.

به گزارش عصر اترک، این پیشنهاد شهردار بجنورد برای واگذاری 22 قطعه زمین با 10 درصد افزایش قیمت پایه آن به طلبکاران شهرداری بجنورد بابت تسویه مطالبات آنها به تصویب شورای شهر بجنورد رسید.

افزون بر این، کیوان دژهوت، شهردار بجنورد در این جلسه خاطر نشان کرد: در سال جاری شهرداری بجنورد اجازه فروش زمین از ذخایر این شهرداری به ارزش 16 میلیارد تومان را از شورای شهر بجنورد کسب کرد که تاکنون به ارزش سه میلیارد تومان، زمین از ذخایر این شهرداری در منطقه شهرک ناوک به فروش رسیده است.

افزون بر این، ولی زاده، سرپرست روزنامه های خراسان های رضوی، شمالی، جنوبی و سیستان و بلوچستان نیز مهمان شب گذشته شورای شهر بجنورد بود که او در این جلسه با تاکید بر این نکته که رسانه ها ابزار توسعه هستند، اظهار کرد: استان خراسان شمالی غنی از داشته های فرهنگی، فکری، مذهبی، تاریخی و گردشگری است اما متاسفانه این داشته ها به درستی معرفی نشده اند که رسالت معرفی این داشته های غنی باید بر دوش رسانه های استان باشد.

وی در ادامه با ابراز تاسف از اینکه تعداد نشریات مکتوب استان خراسان شمالی بسیار کم است، تصریح کرد: انتظار است که دست اندرکاران استان کمک کنند تا ماهنامه ها و هفته نامه های استان به روزنامه تبدیل شوند.

افزون بر این، وی با بیان اینکه برای توسعه رسانه های استان باید دست اندرکاران استان نگاه رسانه های داشته باشند، خواستار شد: دست اندرکاران و فرهیختگان استان منبع خبری رسانه های استان شوند و با نوع نگاه خود به توسعه استان کمک کنند.

 

    File engine/modules/prostats.php not found.
طراحی، اجرا و پشتیبانی: سفارش دات نت